Hoogst haalbare score onderwijsinspectie

De Onderwijsinspectie kwam eerder deze maand bij ons op bezoek voor een aselecte steekproef kwaliteitsonderzoek. De inspectie onderzocht en beoordeelde de kwaliteit van ons onderwijs aan de hand van een aantal standaarden uit hun onderzoekskader.

We kregen na afloop van het onderzoek, wederom, de hoogst haalbare beoordeling. De inspecteurs benoemden ook de opvallend goede relatie tussen leerlingen en docenten. Extra complimenten kregen we voor de kwaliteit van de begeleiding van de leerlingen, de kwaliteit van het didactisch handelen en de kwaliteit van onze professionele cultuur.

De inspecteurs gaven ons terug dat we door regelmatig te evalueren en te reflecteren ons onderwijs blijven verbeteren. Als meest opvallende pluspunt van onze school noemden de inspecteurs het samenwerken en de vanzelfsprekendheid daarvan in onze school op alle niveaus.

Natuurlijk zijn wij enorm trots op de uitkomst van het inspectieonderzoek. We voelen ons echt gezien en realiseren ons goed dat zonder al onze leuke leerlingen we niet zouden kunnen zijn wie we nu zijn.