Schoolbibliotheek

Vrijdag 15 maart is het zover en opent de schoolbibliotheek haar deuren!

Er is een uitgebreide collectie van recent uitgebrachte titels tot oude klassiekers, met boeken voor klas 1 tot en met klas 6. Deze collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe boeken. De bibliotheek bevindt zich op de tweede verdieping in de mediatheek.

Met je schoolpas kun je een boek uit de schoolbibliotheek lenen. Je mag het boek drie weken lang houden. Daarna moet je het boek inleveren of verlengen, anders krijg je een boete. De bibliotheek is van maandag tot vrijdag open van 10.30 tot 16.15 uur.

De mediatheek heeft ook een eigen site waarop alle informatie over onze bibliotheek is te vinden. Naast de uitleenprocedure, boekrecensies, nieuw binnengekomen titels is er nog veel meer nuttige informatie te vinden op de schoolbibliotheek-site. Klik op de oranje button om de site van de schoolbibliotheek te openen.

Wij hopen jullie snel te mogen ontvangen in onze prachtige bibliotheek zodat jullie lekker kunnen gaan lezen! Bij het lenen van je eerste boek ontvang je een echte Huizermaatse boekenlegger!