De aanmeldweek liep van maandag 25 maart tot en met zondag 31 maart 2024. Aanmelden is weer mogelijk vanaf woensdag 3 april om 8.30 uur. Klik dan op de oranje button om je aan te melden voor leerjaar 1, schooljaar 2024-2025.

Hieronder worden de drie stappen beschreven van de aanmeldingsprocedure.
De uitgebreide Procedure voor aanmelding, plaatsing en inschrijving leerjaar 1 – 2024-2025 staat op deze pagina.

Aanmelding: U kunt uw kind digitaal aanmelden op Huizermaat via onze website vanaf maandag 25 tot en met zondag 31 maart 2024. Van de aanmelding ontvangt u een automatische bevestiging per e-mail.
Plaatsing: U ontvangt dinsdag 2 april na 15.00 uur per e-mail een bericht over de plaatsing. In deze mail wordt u gevraagd uw kind nu digitaal in te schrijven en aanvullende informatie te sturen naar de school. Als uit de aangeleverde onderzoeksverslagen en/of de overdracht van de basisschool blijkt dat er sprake is van een zorgvraag, kan er vertraging optreden van maximaal 6 weken waarin wij onderzoeken of wij uw kind kunnen plaatsen.
Inschrijving: U ontvangt een link van ons naar het digitale inschrijfformulier. De inschrijving is definitief wanneer de aanvullende informatie door de school is ontvangen. 

Belangrijke data voor de aanmelding op Huizermaat:

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.