Geld inzamelen voor Warchild

Een goede traditie van Huizermaat is dat wij tijdens de laatste week voor de kerstvakantie onze krachten bundelen voor kinderen in nood. Dit jaar was Warchild het goede doel waarvoor wij ons met elkaar hebben ingezet.

Er stonden voor de leerlingen uit alle jaarlagen diverse activiteiten gepland waarmee zij geld ophaalden en zo hun steentje konden bijdragen. De onderbouwleerlingen verdienden kleine bedragen met klusjes of ze bakten koekjes die ze vervolgens verkochten.

De opbrengst van alle inspanningen zijn via een speciale QR-code direct gestort op de rekening van Warchild of op school ingeleverd in een speciale ‘Warchild Box’. De totale opbrengst is nog niet bekend maar we zien al wel dat alle inspanningen hun vruchten hebben afgeworpen. Fantastisch gedaan!

De laatste schoolweek werd gezellig afgesloten met het galafeest voor de bovenbouw, een bezoek aan het Filmhuis in Hilversum, een pubquiz in de aula,  een heerlijk Kerstontbijt of Kerstlunch om daarna gezamenlijk de Kerstvakantie in te luiden.