Kom kennismaken met Huizermaat!

Zit je in groep 7 of 8 en ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Kom daarom naar onze Open Dag op zaterdag 28 januari en volg de kennismakingslessen op 8 februari. Het is dé manier om te ontdekken of Huizermaat bij je past.

Ook zo nieuwsgierig naar Huizermaat? Kijk mee en laat je verrassen!

Kennismakingslessen woensdag 8 februari

Zit je in groep 8, dan kun je op 8 februari proeflessen volgen. Je gaat hele nieuwe vakken volgen en ontdekken hoe het is om verschillende docenten te hebben en te wisselen van lokaal. Je kunt je opgeven via dit formulier.

Voorlichtingsavond donderdag 2 februari 2023

Deze avond is voor je ouder(s) bedoeld. Om 19.30 uur zijn zij van harte welkom in de aula van Huizermaat.  We beginnen gemeenschappelijk in de aula om vervolgens per stroom naar verschillende lokalen te gaan.  In het lokaal kunnen je ouders heel veel vragen stellen aan de twee mentoren in dat lokaal. Aanmelden voor deze avond is niet nodig.
Parkeren kan rondom de school en in de parkeergarage De Regentesse (deze sluit om 21.30 uur).

Open Dag op 28 januari

Op zaterdag 28 januari kun je met je ouders rondkijken, sfeer proeven, vragen stellen en ervaringen opdoen. De deuren staan tussen 10.00 en 13.00 uur voor je open!

Rondleidingen tijdens Open Dag

Wil je rondgeleid worden door één van onze leerlingen? Dat kan! Onze Huizermaatse toppers staan voor je klaar om jou en je ouders onze school te laten zien.
Wil je in een groepje rondgeleid worden door één van onze mentoren samen met een leerling? Dat kan ook!
Om 11:00, 11:30 en 12:00 uur zijn deze VIP-rondleidingen. Je kunt je ter plekke aanmelden in de hal.

Tot zaterdag!